Welkom bij Cochinkrielkip.nl

Hartelijk welkom op mijn website  cochinkrielkip.nl en wat leuk dat u een bezoekje komt brengen. De cochinkrielkip is en blijft het allerleukste krielkipje wat er is.
Ik hoop dat u met veel plezier deze website bekijkt en kom gerust nog eens terug. Ik zal trachten hem zo goed als mogelijk up-to-date te houden. 
Veel plezier met het rond neuzen op 
cochinkrielkip.nl. 

 

EVEN VOORSTELLEN

Moniek Verwaart

Moniek Verwaart

Ik ben Moniek en woon bijna 20 jaar in het mooie buitengebied van Zoetermeer. De eerste kippen die ik kocht waren hollandse krielen, hierna heb ik even de wyandotte en de lakenvelder gehad. Toen ik van een vriend een koppeltje Cochin krieltjes kreeg was ik op slag verliefd. Wat een leuk en gezellig ras is dit. Omdat ik het leuk vind om met mensen om te gaan en ze blij te maken met dit geweldige ras heb ik 15 jaar geleden besloten om Cochin krielen te gaan fokken. Het is geweldig leuk om te zien hoe blij je iedereen hier mee kan maken. Wat ik nu, 15 jaar later zie is dat er veel mensen steeds terug komen. Daar ben ik trots op. Sinds vorig jaar scharrelen hier nu ook 12 legkippen rond in een prachtig hok. Zij zorgen dagelijks voor heerlijke verse eieren. Naast de kippenhobby ben ik ook gek op tuinieren, moestuinen en de mopshond.


laatste update: 29-7-2019